پاستای قرقاول
پاستای قرقاول
زمان آماده سازی و پخت:۲ ساعت
تعداد: ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم:
– یک عدد قرقاول قطع شده
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– یک پیاز سفید
– یک عدد هویج پوست کنده
– یک ساقه کرفس
-۴ حبه سیر له شده
– ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– یک قاشق غذاخوری آویشن
– ۱ قاشق غذا خوری رزماری
– ۴ تا ۶ برگ مریم گلی ،خرد شده
– یک قاشق غذاخوری پونه
– چوب دارچین
– یک سوم پیمانه سرکه سیب
– ۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
– ۸ تا ۱۰ عدد خرما بدون هسته
– یک سوم پیمانه کشمش
– یک دوم پیمانه بادام زمینی سرخ شده
– نمک
– یکدوم پیمانه جعفری خورد شده یا نعنا و یا رازیانه
طرز تهیه پاستای قرقاول
یک قابلمه بزرگ درب دا را بردارید و روغن زیتون را در آن حرارت دهید ،سپس قطعه های قرقاول را اضافه کنید و صبر کنید تا به خوبی قهوهای شوند هنگامی که قهوه ای شدند قرقاول ها را جدا کرده و هویج و کرفس و پیاز را به قابلمه اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه صبر میکنیم تا رنگ آنها عوض شود، سپس سرکه سیب و آب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه می کنیم.
در مرحله بعد قرقاولها را به قابلمه برمیگردانیم و آویشن، پونه، رزماری، مریمگلی ،چوب دارچین سرکه و در نهایت آب را به همه آنها اضافه میکنیم تا همه آنها را بپوشاند و در حرارت کم قرار میدهیم تا به خوبی پخته شوند تا زمانی که قرقاولها از استخوان جدا شوند بعد از اینکه مطمئن شدید قرقاولها پخته شدند انها را از استخوان جدا کنید و در ظرفی جدا بگذارید.
در مرحله بعد اسپاگتی ها را در سس به جوشانید تا زمانی که قابل جویدن شود سپس اسپاگتی ها را با خرما و همچنین با بادام زمینی و کشمش تفت دهید و بعد از آماده شدن آن ها، حرارت را خاموش کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و برای ترکیب شدن همه آنها خوب مواد را تکان دهید و با نوشیدنی های دلخواه میل کنید.
شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
طرز تهیه قرقاول برشته با قارچ
طرز تهیه قرقاول دودی
برای سفارش انواع محصولات شامل تخم، گوشت و جوجه قرقاول تماس بگیرید.
تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰
دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵